Postadr: Myrveien 50, 7050 Hommelvik   l   Besøksadr: Nardoveien 16B   l   Tlf: 917 64 201   l   E-post: post@kaasbygg.no 

Om Kaas Bygg AS

Kaas Bygg AS ble etablert som et enkeltmannsforetak i 1996 av Jan Kaas. Bedriften ble i 2004 omstøpt til et aksjeselskap. Vi sysselsetter i dag 19 personer som alle har som mål å videreføre tradisjonelt håndverk og å rette oss mot fremtidens og dagens byggeskikker.

 
Kaas Bygg AS er medlem i Byggmestrenes servicekontor, og har sentral godkjennelse. Vi er godkjent opplæringsbedrift og har godkjenning i Startbank kvalifikasjon. Bedriften har bilpark , personell og verktøy for å utføre alt fra service til større anleggsarbeid.
 
Miljøbedrift
Stiftelsen Miljøfyrtårn tilbyr miljøsertifisering som hjelper private og offentlige virksomheter til å drive lønnsomt og miljøvennlig. Bedrifter og virksomheter som går gjennom en miljøanalyse og deretter oppfyller definerte bransjekrav, sertifiseres som Miljøfyrtårn. Miljøfyrtårn er et norsk, offentlig sertifikat. Ordningen støttes og anbefales av Miljøverndepartementet.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale!
Telefon: 917 64 201 E-mail: post@kaasbygg.no
Levert av  
mangadexmangadex